Website bezoekers verhogen door middel van je bedrijfsfilm?

Om goede resultaten te behalen met je website is het belangrijk om zorg te dragen wat er op jouw website staat. Breng bijvoorbeeld je bedrijfscultuur onder de aandacht middels een bedrijfsfilm. Allereerst is het belangrijk om daadwerkelijk bezoekers op je website te krijgen, zodat bezoekers daadwerkelijk jouw bedrijfsfilm bekijken en kennis maken met het bedrijf.

Verbeter je vindbaarheid in Google

Om meer bezoekers naar je website te trekken is online marketing de ultieme oplossing. Met online marketing verbeter je de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google. De meest effectieve middelen hiervoor zijn: SEO, SEA en Google Shopping.

Zoekmachineoptimalisatie bestaat uit drie factoren, de content, de populariteit en de techniek van de website. Door deze factoren onder de loep te nemen en te blijven optimaliseren zal dit van positieve invloed zijn op de posities binnen Google. Uit verschillende onderzoeken blijkt, hoe hoger je positie is, hoe meer mensen doorklikken naar de website. Logisch natuurlijk. Wanneer je bijvoorbeeld op positie 1 staat, klikt ca. 30% door in tegenstelling tot positie 10 waar nog maar 2% doorklikt. Een voorbeeld van een online marketing bureau die je kan helpen met je Google posities en onlin emarketing activiteiten is Wauw.

Conversieoptimalisatie

De bezoekers zijn op je website, en nu? Nu is het van belang om de honderden of misschien wel duizenden websitebezoekers te laten overgaan tot conversie. Het kopen van een product, het laten invullen van een contactformulier of bijvoorbeeld het reageren op of het delen van uw content. Naast de conversies kan een ander doel zijn het creëren van top-of-mind-awareness. Een ideale manier hiervoor is het laten maken van een bedrijfsfilm. Ook hiervoor zijn verschillende bedrijven die dit op verbluffende wijze voor je kunnen verzorgen.

Bedrijfsfilm als onderdeel van de marketing strategie

“Beeld zegt meer dan 1000 woorden” is een bekend gezegde. Aansprekende beelden kunnen de bezoekers triggeren om een bepaalde actie te ondernemen. Met een bedrijfsfilm is het voor een bedrijf gemakkelijker een ingewikkelde boodschap aan het publiek te vertellen, de aandacht vast te houden en makkelijk te verspreiden via verschillende kanalen om naamsbekendheid te creëren voor het bedrijf. Kortweg op een aantrekkelijke manier de boodschap over brengen.
bedrijfsfilm

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Wauw.