Bedrijfsfilm maken: Hoe werkt het?

Een bedrijfsfilm maken doen we met een stappenplan. We beginnen uiteraard met het maken van het concept, dat we in samenspraak met jou doen. Zodra we dit tijdens een gesprek hebben vastgesteld beginnen we het proces. Hier lees je hoe dit eruit ziet en welke stappen we doorlopen.

DraaiboekConcept_icoon

Na de conceptfase is het tijd om een draaiboek in elkaar te zetten. Hierin komt stap voor stap elke scene en elk shot in te staan die opgenomen moeten worden voor jouw bedrijfsfilm. Het draaiboek is een schema met alle benodigdheden voor de productie, dus we benoemen hier ook de personen en wat er van ze verwacht wordt. Zodra dit goed in elkaar zit en we ook alle benodigde materialen voor de draaidag bij elkaar hebben is het tijd voor het opnemen van de bedrijfsfilm.

Opname

Een professionele crew doet tijdens de draaidag alle benodigde opnames zoals deze in het draaiboek vermeld staan. De crew wordt gevormd door de productieleider, de cameraman en soms ook een regisseur en/of geluidsman. De verantwoordelijke voor de draaidag is de productieleider, die er voor zorgt dat alles wordt gedaan als gepland. Wanneer alle opnames geschoten zijn en de scènes geslaagd zijn is het tijd voor de montage van de bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm maken

bedrijfsfilm makenDe montage is het meest intensieve karwei bij een bedrijfsfilm maken. De juiste shots worden geselecteerd en aan elkaar geproduceerd. Tijdens de opnames houden we al rekening met het eindproduct, wat een hoop tijd en geld bespaart in deze fase van het proces. De mooiste beelden worden gecombineerd met special effects, geluidseffecten en muziek, en we ronden de productie af.

Video-Marketing

Je bedrijfsfilm maken is niet het enige wat we doen. We verspreiden de video ook voor je. Door onze videomarketingtechnieken brengen we jouw bedrijfsfilm bij de juiste mensen onder de aandacht. Op deze manier ben je verzekerd van veel kijkers en conversies, en haal je het maximale uit je investering.

 

Overtuigd? Vraag naar de mogelijkheden.